سیاسی

۵۴ مصدوم و ۱۸ مفقود در حادثه انفجار منطقه صنعتی رأس‌لفان در قطر

وقوع انفجار ناشی از «نقص فنی» در منطقه صنعتی رأس‌لفان قطر که بزرگ‌ترین مرکز تولید گاز طبیعی مایع (LNG) در جهان به شمار می‌رود، ۵۴ مصدوم برجای گذاشت و ۱۸ نفر نیز مفقود شدند اما با این حال مقامات قطر تأکید کرده‌اند هیچ‌گونه نشت خطرناکی رخ نداده و حریق به‌طور کامل مهار شده است.

میدل ایست نیوز: وزارت کشور قطر با اشاره به وقوع حادثه در یکی از بزرگ‌ترین مراکز انرژی جهان به دلیل یک «نقص فنی و عملیاتی» اعلام کرد: در پی انفجار شب گذشته در منطقه صنعتی «رأس‌لفان»، ۵۴ نفر مجروح و ۱۸ نفر دیگر مفقود شده‌اند.

به گزارش العربی الجدید، پیش از این نیز وزارت کشور قطر در بیانیه‌ای اعلام کرده بود این انفجار ناشی از خرابی فنی حین عملیات راه‌اندازی یکی از کارخانه‌ها بوده و تعدادی مصدوم برجای گذاشته است.

در این بیانیه تأکید شده بود: هیچ‌گونه نشت گاز یا مواد خطرناکی که سلامت افراد را تهدید کند گزارش نشده است و نیروهای امدادی و مراجع ذی‌صلاح بلافاصله در محل حاضر شده و مدیریت اوضاع را بر عهده گرفته‌اند.

در همین راستا، شرکت «قطر انرژی» در بیانیه‌ای تکمیلی جزئیات بیشتری از این حادثه را منتشر و اعلام کرد: این رویداد به دلیل یک نقص عملیاتی در جریان آغاز به‌کار تأسیسات گازرسانی «برزان» در شهر صنعتی رأس‌لفان رخ داده است که تاسیسات آن وظیفه تأمین گاز مصارف داخلی قطر را بر عهده دارد.

این شرکت دولتی با اشاره به اینکه این نقص فنی ابتدا منجر به انفجار و سپس آتش‌سوزی در این مجتمع شد، در ادامه افزود: تیم‌های پاسخ به شرایط اضطراری و آتش‌نشانی بلافاصله برای مهار شعله‌های آتش وارد عمل شدند.

قطر انرژی با تأیید مهار کردن کامل حریق و جلوگیری از سرایت آن به تأسیسات و مجتمع‌های مجاور، اعلام کرد: تحقیقات گسترده برای تعیین علت دقیق این حادثه و ارزیابی حجم خسارت‌های وارده آغاز شده است.

منبع
العربی الجدید

مطالب مرتبط

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

4 + 8 =

دکمه بازگشت به بالا