سیاسی
آمریکا نهادهای مرتبط با فروش تسلیحات به ایران را تحریم کرد
وزارت خزانهداری آمریکا نهادهایی را به دلیل آنچه فروش تسلیحات به جمهوری اسلامی ایران عنوان کرده، تحریم کرد.

میدل ایست نیوز: وزارت خزانهداری آمریکا نهادهایی را در چین و هنگ کنگ به اتهام فروش تسلیحات به ایران تحریم کرد.
به گزارش رویترز، دولت آمریکا امروز چهارشنبه اعلام کرد که علیه ۱۱ فرد و نهاد، از جمله چندین فرد مستقر در چین و هنگ کنگ، به دلیل حمایت از تهیه سلاح توسط سپاه و ارتش ایران، تحریمهایی اعمال میکند.
دفتر کنترل داراییهای خارجی وزارت خزانهداری آمریکا در بیانیهای اعلام کرد: ۹ نفر از افراد و شرکتهای تعیینشده، افراد و شرکتهای مستقر در چین و هنگ کنگ بودند که تهیه سلاح برای ارتش ایران را تسهیل میکردند و یک شرکت مستقر در هنگ کنگ در این فهرست قرار دارند.
وزارت خزانهداری آمریکا اعلام کرد: وزارت امور خارجه آمریکا همچنین دو شرکت و فرد مستقر در ایران و بلاروس را در ارتباط با فعالیتهای مرتبط با تسلیحات متعارف ایران تحریم کرد.



