اجتماعیسیاسی

شهرک‌نشینان اسرائیلی سنگ‌های قبر را در گورستان بیت‌لحم شکستند

سازمان حقوقی «البیدر» اعلام کرد شهرک نشینان یهودی با حمله به گورستان الرشایده در جنوب شرق بیت لحم، سنگ‌های قبر این گورستان را شکستند.

میدل ایست نیوز: سازمان حقوقی «البیدر» اعلام کرد شهرک نشینان یهودی با حمله به گورستان الرشایده در جنوب شرق بیت لحم، سنگ‌های قبر این گورستان را شکستند.

به گزارش آناتولی، این سازمان در بیانیه‌ای اعلام کرد، شهرک‌نشینان صبح امروز تعدادی از سنگ‌های قبر را در مقبره الرشایده در کرانه باختری رود اردن شکستند و موجب خشم شهروندان فلسطینی شدند.

سازمان البیدر این اقدام شهرک نشینان را توهین جدی به مقدسات و زیرپا گذاشتن حرمت مقبره‌ها توصیف کرد.

حمله به این گورستان همزمان با تشدید تجاوزات شهرک‌نشینان در کرانه باختری صورت گرفته است به طوری که سازمان فلسطینی مقابله با دیوار حائل و شهرک سازی، حدود 1637 مورد حمله شهرک نشینان به فلسطینی‌ها و دارایی‌های آنان را در ماه آوریل در کرانه باختری به ثبت رسانده است.

همزمان، ارتش اسرائیل نیز عملیات خود را در کرانه باختری علیه فلسطینی‌ها گسترش داده و به قتل و بازداشت فلسطینی‌ها و تخریب منازل و دارایی‌های آنان اقدام می‌کند.

منبع
آناتولی

مطالب مرتبط

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دو × پنج =

دکمه بازگشت به بالا