نواف سلام: به دنبال عادیسازی نیستیم بلکه به دنبال صلح هستیم
نخستوزیر لبنان گفت این کشور به دنبال عادیسازی روابط با اسرائیل نیست بلکه به دنبال صلح است.

میدل ایست نیوز: نواف سلام نخستوزیر لبنان گفت این کشور به دنبال عادیسازی روابط با اسرائیل نیست بلکه به دنبال صلح است.
به گزارش النشره، نواف سلام گفت، لبنان بر اساس آنچه در ماههای اخیر روی داده است، در طرح انحصار سلاح بازنگری و آن را بهروز رسانی خواهد کرد.
وی افزود، آنچه مدنظر است، مذاکره با اسرائیل و مذاکرات طرفهای داخلی در لبنان با یکدیگر به منظور دستیابی به توافق برای بسط سیطره دولت و انحصار سلاح و اجرای طرح «سپر وطن» است.
نواف سلام خاطرنشان کرد، ما به سمت عادی سازی روابط با اسرائیل پیش نمیرویم بلکه به سمت صلح پیش میرویم. طرح صلح عربی (که در آن شروط عادی سازی روابط با اسرائیل ذکر شده) در لبنان تصویب شد و لازم است بیانیه نشست سران (کشورهای اسلامی) در ریاض را یادآور شوم که ایران نیز در آن حضور داشت.
وی خاطرنشان کرد، کمترین خواسته ما جدول زمانی برای عقبنشینی اسرائیل از لبنان است.
نواف سلام در خصوص دیدار مقامات لبنانی با مسئولان اسرائیلی نیز گفت، هنوز زود است که موضوع دیدار با بنیامین نتانیاهو نخستوزیر اسرائیل مطرح شود و هرگونه نشست مسئولان ارشد دوطرف نیاز به مقدمات گسترده دارد و زمان برگزاری آن مهم است. چنین نشستی باید منوط به کسب دستاورد در مذاکرات باشد و از قبل هم درباره نتایج آن توافق شود.



