اجتماعیاقتصادی

وزارت بازرگانی عراق: ذخایر غذایی برای بیش از یک سال کافی است

وزارت بازرگانی عراق با اعلام اینکه ذخایر استراتژیک مواد غذایی کشور برای بیش از یک سال پاسخگوست، از طرحی گسترده برای احداث ۱۵۰ هایپرمارکت با هدف عرضه کالا به قیمت دولتی و حمایت از اقشار کم‌درآمد خبر داد.

میدل ایست نیوز: محمد حنون، سخنگوی وزارت بازرگانی عراق، اعلام کرد: به لطف تدابیر دولتی، عراق در حال حاضر با هیچ‌گونه کمبود مواد غذایی مواجه نیست.

به گزارش خبرگزاری رسمی عراق، حنون تصریح کرد: عراق ذخایر بزرگی از مواد غذایی، به‌ویژه گندم، در اختیار دارد که برای بیش از یک سال کافی است ضمن آنکه بیش از شش وعده غذایی در قالب سبد کالای حمایتی در نظر گرفته است.

وی تاکید کرد: مواد غذایی جدیدی از طریق بنادر مختلف، از جمله بندر عقبه و بنادر ترکیه، برای تقویت سبد غذایی وارد کشور شده است.

سخنگوی وزارت بازرگانی عراق خاطر نشان کرد: کشورش در حال حاضر به لطف اقدامات دولتی و برنامه‌های وزارت بازرگانی در تأمین ذخایر استراتژیک برای مقابله با بحران‌ها، از هیچ‌گونه کمبود مواد غذایی رنج نمی‌برد.

حنون اظهار داشت: وزارت بازرگانی در چارچوب برنامه پنج‌ساله خود، قصد دارد با همکاری دولت‌های محلی برای تخصیص زمین، ۱۵۰ هایپرمارکت در سراسر کشور احداث کند.

وی افزود: هدف اصلی این طرح، عرضه مواد غذایی با قیمت‌های یارانه‌ای، تحقق عدالت اجتماعی و کمک به معیشت خانواده‌های با درآمد محدود است.

منبع
واع

مطالب مرتبط

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

یک × 1 =

دکمه بازگشت به بالا