خبر اولسیاسی

مخالفت السودانی با ورود عراق به درگیری‌های منطقه

نخست وزیر عراق گفت که عراق مخالفت ورود به درگیری‌های کنونی و نقض حریم هوایی خود از سوی هر طرفی است.

میدل ایست نیوز: محمد شیاع السودانی نخست وزیر عراق و مارکو روبیو وزیر خارجه امریکا تلفنی رایزنی کردند.

براساس بیانیه دفتر نخست وزیری عراق، دو طرف اوضاع در منطقه و آخرین تحولات منطقه‌ای کنونی را بررسی کردند.

السودانی بر پایبندی عراق به حمایت از هیئت‌های دیپلماتیک، سفارتخانه‌ها و کنسولگری‌ها در اراضی خود که وظیفه نیروهای مسلح عراق است، تاکید کرد.

نخست وزیر عراق اهمیت تضمین عدم استفاده از حریم هوایی، اراضی و آب‌های سرزمینی عراق در هرگونه اقدام نظامی علیه کشورهای همجوار یا منطقه را بیان کرد.

وی بر پایبندی همه مقامات، نیروهای مردمی، سیاسی و ملی عراق به موضع اصولی مبنی بر عدم ورود به هرگونه اقدام نظامی تاکید کرد و گفت که عراق مخالفت ورود به درگیری‌های کنونی و نقض حریم هوایی خود از سوی هر طرفی است.

دو طرف درباره پرونده‌های دارای اهمیت مشترک و ازسرگیری فعالیت خط لوله عراق برای صادرات نفت از اراضی ترکیه رایزنی کردند.

مطالب مرتبط

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

10 + 12 =

دکمه بازگشت به بالا