سیاسی

فؤاد حسین: امیدواریم نتایج مذاکرات ایران و امریکا مثبت باشد

وزیر خارجه عراق ضمن ابراز امیدواری نسبت به مثبت بودن نتایج مذاکرات ایران و امریکا تاکید کرد که همه باید از روند مذاکرات میان ایران و امریکا حمایت و ادامه آن را تضمین کنند.

میدل ایست نیوز: فؤاد حسین وزیر خارجه و معاون نخست وزیر عراق در گفت‌وگو با الجزیره بیان کرد که امیدواریم نتایج مذاکرات ایران و امریکا مثبت باشد و به توافقی منجر شود که به نفع دو کشور و سراسر منطقه باشد.

به گزارش الجزیره، حسین تاکید کرد که همه باید از روند مذاکرات میان ایران و امریکا حمایت و ادامه آن را تضمین کنند.

وی با اشاره به اینکه عمان میان ایران و امریکا میانجیگری می‌کند و هماهنگی میان بغداد و مسقط وجود دارد اظهار داشت که نفس دعوت به دیدار میان سران امریکا و ایران گامی مثبت به شمار می‌آید و در مسیر درست قرار دارد.

وزیر خارجه عراق در ادامه گفت که نامزدی نوری المالکی برای نخست وزیری یک مسأله داخلی است اما مواضع امریکا مورد بررسی قرار خواهد گرفت.

حسین که نامزد حزب دموکرات اقلیم کردستان عراق برای سمت ریاست جمهوری اعلام شده است بیان کرد که بر این باورم که از شانس بالایی برای جلب حمایت احزاب و فراکسیون‌های سیاسی در پارلمان برای پیروزی در انتخابات ریاست جمهوری کشور برخوردار هستم.

در خصوص انتقال زندانیان داعشی از سوریه به عراق وزیر خارجه عراق گفت که ما با شماری از کشورها چه عربی و چه غربی برای بازگرداندن شهروندان خود از زندان‌های داعش در ارتباط خواهیم بود.

منبع
الجزیره

مطالب مرتبط

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

شانزده + 5 =

دکمه بازگشت به بالا