سیاسی

گزارش عراقچی به وزیر خارجه قطر درباره مذاکرات در مسقط

وزیر خارجه ایران در دیدار با همتای قطری خود، گزارشی از روند مذاکرات اخیر ایران و امریکا در مسقط ارائه کرد.

میدل ایست نیوز: سید عباس عراقچی وزیر امور خارجه جمهوری اسلامی ایران که برای شرکت در هفدهمین نشست «مجمع الجزیره» به دوحه سفر کرده است، ظهر امروز با محمد بن عبدالرحمن آل ثانی نخست وزیر و وزیر امور خارجه قطر دیدار کرد.

براساس بیانیه وزارت خارجه ایران، وزرای امور خارجه ایران و قطر در این دیدار در خصوص روابط دوجانبه و تحولات منطقه‌ای و بین‌المللی گفت‌وگو و تبادل نظر کردند.

وزیر امور خارجه ایران ضمن تقدیر از مساعی جمیله قطر در رابطه با موضوع هسته‌ای ایران، گزارشی از تعامل دیپلماتیک اخیر بین ایران-امریکا در مسقط ارائه کرد.

طرفین ضمن بررسی تحولات منطقه‌ای، بر مسئولیت مشترک همه کشورهای منطقه برای کمک به حفظ و صیانت از امنیت و ثبات پایدار در منطقه تاکید کردند.

وزرات خارجه قطر نیز در خصوص دیدار وزرای خارجه قطر و ایران اعلام کرد که دو طرف درباره تلاش‌ها برای کاهش تنش در منطقه گفت‌وگو کردند.

محمد بن عبدالرحمن بار دیگر استقبال دوحه از مذاکرات ایران و امریکا را به عراقچی ابلاغ کرد.

وی ابراز امیدواری کرد که این مذاکرات به توافقی منجر شود که منافع دو طرف را محقق و ثبات و امنیت در منطقه را تقویت می‌کند.

نخست وزیر قطر همچنین بر ضرورت هم افزایی تلاش‌ها برای محفوظ نگه داشتن ملت‌های منطقه از پیامد‌های تشدید تنش و تداوم هماهنگی با کشورهای دوست و برادر برای عبور از اختلافات با ابزارهای دیپلماتیک تاکید کرد.

مطالب مرتبط

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

یک + بیست =

دکمه بازگشت به بالا