خبر اولسیاسی

ایران: اطلاعات پهپاد سپاه با موفقیت به مرکز منتقل شده/ علت قطع ارتباط با مرکز در حال بررسی است

منابع آگاه در ایران، گفتند یک فروند پهپاد گشتی و مراقبتی نیروهای مسلح جمهوری اسلامی ایران در آبهای بین‌المللی، مأموریت خود را با موفقیت کامل به پایان رساند.

میدل ایست نیوز: پهپاد گشتی و مراقبتی ایران در آب‌های بین‌المللی مأموریت خود را با موفقیت کامل کرد.

منابع آگاه به خبرنگار فارس گفتند یک فروند پهپاد گشتی و مراقبتی نیروهای مسلح جمهوری اسلامی ایران در آبهای بین‌المللی، مأموریت خود را با موفقیت کامل به پایان رساند.

بنابراین گزارش، پایش کلیه تحرکات نظامی در مناطق همجوار ایران مهمترین رسالت پهپادهای مراقبتی و گشتی است و داده‌های این پهپادها بصورت لحظه‌ای، به پایگاه‌های زمینی ارسال و دریافت می‌شوند.

یک منبع آگاه در گفتگو با تسنیم نیز درباره خبر یک رسانه انگلیسی مبنی بر هدف قراردادن پهپاد ایرانی توسط هواپیمای امریکایی بر فراز ناو آبراهام لینکلن گفت: پهپاد شاهد ۱۲۹ در ماموریت همیشگی و قانونی خود در آبهای آزاد مشغول شناسایی، رصد و تصویربرداری بوده است و این یک اقدام معمول و قانونی به حساب می‌آید.

وی افزود: این پهپاد با موفقیت تصاویر رصدی و شناسایی خود را نیز به مرکز ارسال کرده اما پس از آن دچار قطع ارتباط شده است. با این حال چرایی این قطع ارتباط در حال بررسی است و پس از قطعی شدن، جزییات اطلاع رسانی خواهد شد.

سنتکام ساعاتی قبل اعلام کرد که یک پهپاد ایرانی را برای حفاظت از سربازان خود مورد هدف قرار داده است. در بیانیه سنتکام تصریح شده که به هیچ عنوان قصد تنش آفرینی نداشتیم و صرفا برای محافظت از خود این اقدام صورت گرفته است.

مطالب مرتبط

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دوازده + دو =

دکمه بازگشت به بالا