سیاسی

درگیری سنگین نیروهای دولتی سوریه و شبه نظامیان دروزی در سویداء

در پی نقض مجدد آتش‌بس در استان سویداء، درگیری‌های شدیدی میان ارتش سوریه و نیروهای «گارد ملی» وابسته به دروزیان درگرفت که منجر به قطع گسترده برق و ایجاد خسارات مادی در این منطقه شده است.

میدل ایست نیوز: محورهای غربی و شمال غربی شهر سویداء در جنوب سوریه، شب گذشته و بامداد امروز دوشنبه صحنه تبادل آتش سنگین با استفاده از تیربارهای نیمه سنگین و خمپاره‌انداز بود.

به گزارش العربی الجدید، منابع امنیتی سوریه اعلام کردند: گروه‌های قانون‌شکن قصد نفوذ به محور روستای «المنصوره» در غرب سویداء را داشتند و مواضع نیروهای امنیت داخلی را با خمپاره هدف قرار دادند.

در مقابل، نیروهای موسوم به «گارد ملی» که تابستان گذشته توسط شیخ «حکمت الهجری» از رهبران مذهبی دروزیان سوریه تشکیل شده است، با انتشار بیانیه‌ای ارتش را به آغاز حملات متهم کردند.

این گروه اعلام کرد: نیروهای دولتی مستقر در تپه‌های اطراف، تعدادی گلوله خمپاره به سمت شهر شلیک کرده‌اند ضمن آنکه نیروهای گارد ملی نیز موفق شدند یک پهپاد ارتش را در جریان این درگیری‌ها سرنگون کند.

این درگیری‌ها اگرچه تلفات جانی گزارش شده‌ای نداشت، اما آسیب‌های جدی به زیرساخت‌ها وارد کرده است به گونه‌ای که اصابت گلوله‌ها به خط انتقال برق ۶۶ کیلوولت بین نیروگاه‌های «الکوم» و «سویداء»، باعث قطع کامل برق در شهر «شهبا» و بخش‌های وسیعی از شهر سویداء شده است.

این در حالی است که به دلیل شرایط امنیتی و نیاز به مجوزهای خاص از سوی دمشق، پیش‌بینی می‌شود عملیات تعمیر شبکه برق با تأخیر مواجه شود که این موضوع فشار معیشتی بر ساکنان منطقه را دوچندان کرده است.

منبع
العربی الجدید

مطالب مرتبط

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دو × 2 =

دکمه بازگشت به بالا