سیاسی

وزارت خارجه امریکا به ایران درباره هرگونه حمله به منافع واشنگتن هشدار داد

وزارت خارجه امریکا در هشداری تند به ایران اعلام کرد: هرگونه حمله به منافع امریکا با پاسخی کوبنده مواجه خواهد شد.

میدل ایست نیوز: وزارت امور خارجه امریکا با اشاره به دریافت گزارش‌هایی مبنی بر برنامه‌ریزی ایران برای هدف قرار دادن پایگاه‌های امریکایی، هشدار داد: هرگونه اقدام نظامی علیه منافع این کشور، با واکنشی بسیار شدید و ویرانگر روبرو می‌شود.

به گزارش النشره، وزارت امور خارجه امریکا با صدور بیانیه‌ای اعلام کرد گزارش‌هایی در دست است که نشان می‌دهد نظام ایران در حال آماده‌سازی گزینه‌هایی برای حمله به پایگاه‌های نظامی امریکا در منطقه است.

این هشدار در حالی صادر می‌شود که پیش از این نیز تهدیداتی مبنی بر حمله نظامی واشنگتن به ایران در پی اعتراضات داخلی این کشور مطرح شده بود اما با این حال، دونالد ترامپ، رئیس‌جمهور امریکا مدعی شد که شخصاً به این نتیجه رسیده است که از انجام حمله نظامی صرف‌نظر کند.

در بیانیه جدید وزارت خارجه امریکا تأکید شده است: اگر نظام ایران دست به هرگونه حمله‌ای علیه منافع امریکا بزند، با قدرتی بسیار سهمگین روبرو خواهد شد.

در همین حال امروز آیت‌الله خامنه‌ای، رهبر ایران، با اشاره به خسارات و اتهامات وارده به ملت ایران تصریح کرد: ما رئیس جمهور امریکا را به سبب خسارات و زیان‌ها و اتهاماتی که متوجه مردم ایران کرد، یک مجرم می‌دانیم.

از سوی دیگر، دونالد ترامپ روز گذشته در اظهارنظری متفاوت، از لغو احکام اعدام بیش از ۸۰۰ نفر توسط مقامات ایران قدردانی کرد.

او همچنین درباره عقب‌نشینی از گزینه نظامی افزود: کسی مرا متقاعد نکرد که از حمله نظامی به ایران منصرف شوم، بلکه من خودم به این نتیجه رسیدم و خودم را قانع کردم.

منبع
النشره

مطالب مرتبط

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

سیزده + هفت =

دکمه بازگشت به بالا