اقتصادیخبر اول

تحویل قریب الوقوع ۱۳ فروند هواپیمای دریم لاینر و بوئینگ ۷۳۷ به عراق

سخنگوی دفتر اطلاع رسانی وزارت حمل و نقل عراق اعلام کرد که عراق به زودی ۱۳ فروند هواپیمای دریم لاینر و بوئینگ ۷۳۷ مکس طی سال جاری و آینده تحویل می‌گیرد.

میدل ایست نیوز: وزارت حمل و نقل عراق در چارچوب طرحی برای تحویل ۱۳ فروند هواپیمای دریم لاینر و بوئینگ ۷۳۷ مکس طی سال جاری و آینده، برای تحویل گرفتن سری اول آن‌ها خود را آماده می‌کند.

به گزارش الصباح، میثم الصافی سخنگوی دفتر اطلاع رسانی وزارت حمل و نقل عراق اعلام کرد که این وزارتخانه به اجرای طرح راهبردی خود برای نوسازی ناوگان هواپیمایی کشوری و تقویت توانمندی‌های عملیاتی با هدف ارتقای سطح ارائه خدمات به مسافران و حمایت از بخش حمل و نقل هوایی ادامه می‌دهد.

الصافی بدون اشاره به تعداد آن‌ها بیان کرد که به زودی سری اول هواپیماهای دریم لاینر و مکس تحویل داده خواهند شد.

وی خاطر نشان کرد که این دو مدل هواپیمای ذکر شده به کارآیی عالی مصرف سوخت، توانایی پرواز به مسافت‌های طولانی، و استفاده از جدیدترین سیستم‌های ایمنی و تکنولوژی‌های دیجیتال شناخته شده هستند.

سخنگوی دفتر اطلاع رسانی وزارت حمل و نقل عراق گفت که این وزارتخانه طی سال جاری و سال آتی۱۳ فروند از این هواپیما‌ها را به صورت تدریجی تحویل خواهد گرفت.

الصافی افزود که وزارت حمل و نقل عراق توانسته است، پس از انجام تعمیرات و بازسازی کامل طبق استانداردهای تعیین شده از مجموع ۲۴ هواپیمای معیوب، ۱۶ هواپیمای را به چرخه خدمات رسانی باز گرداند.

وی همچنین اشاره کرد که این اقدام موجب افزایش تعداد هواپیماهای عملیاتی و افزایش تعداد پرواز‌ها به مقاصد منطقه‌ای و عربی شده است.

منبع
الصباح

مطالب مرتبط

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

یک × چهار =

دکمه بازگشت به بالا