سیاسی

در همایش شهرداران پایتخت‌های عربی در قاهره عنوان شد؛
تاکید شهردار بغداد بر آمادگی برای مشارکت در توسعه پایدار و مدیریت شهری پایتخت‌های عربی

شهردار بغداد بر آمادگی کامل پایتخت عراق برای همکاری‌های تخصصی، تبادل تجربیات و ایجاد مشارکت‌های حرفه‌ای با تمامی شهرهای عربی در زمینه توسعه پایدار و مدیریت شهری تاکید کرد.

میدل ایست نیوز: «عمار موسی کاظم» شهردار بغداد در پاسخ به دعوت رسمی دبیرخانه کل اتحادیه عرب در همایش شهرهای پایدار با هویت عربی که با مشارکت گسترده شهرداران دیگر پایتخت‌های عربی، رؤسای شوراهای محلی و استانداری‌ها و همچنین کارشناسان و متخصصان توسعه شهری همراه بود، حضور یافت.

به گزارش خبرگزاری رسمی عراق (واع)، شهرداری بغداد با انتشار بیانیه‌ای اعلام کرد: عمار موسی شهردار این شهر، ریاست یکی از جلسات این همایش را که به بررسی مقالات کشورهای مختلف از جمله مصر، اردن، عمان، فلسطین و سایر کشورهای شرکت‌کننده اختصاص داشت و بر تبادل تجربیات در زمینه رویکردهای پایداری شهری، چالش‌های زیست محیطی و راه‌حل‌های نوآورانه در طراحی شهرها متمرکز بود، بر عهده داشت.

شهردار بغداد با تاکید بر ایجاد شراکت‌های حرفه‌ای و تدوین برنامه‌های مشترک و توجه به بحث محیط زیست در توسعه شهرها، تصریح کرد: ایجاد شهرهای عربی پایدار با هویتی ریشه‌دار، یک پروژه تمدنی مشترک است که نیازمند اراده، نوآوری و دیدگاهی بلندمدت از سوی همه ماست و شهر بغداد، با تاریخ کهن و پروژه‌های نوین خود، دست همکاری را به سوی هر شهر عربی دراز می‌کند.

شهردار بغداد در این نشست لوح یادبودی به نام شهرداری این شهر به دبیرکل اتحادیه مهندسان عرب به پاس قدردانی از نقش این اتحادیه در حمایت از فعالیت‌های مشترک عربی و تقویت همکاری‌های حرفه‌ای در زمینه‌های مهندسی و توسعه شهری اهدا کرد.

در پایان بیانیه اشاره شده است که مشارکت امانت بغداد در این همایش، در راستای رویکرد این نهاد برای تقویت حضور پایتخت عراق در مجامع بین‌المللی و منطقه‌ای و تأکید بر نقش فعال آن در شکل‌دهی به آینده شهرهای پایدار عربی است.

منبع
واع

مطالب مرتبط

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

پنج + 17 =

دکمه بازگشت به بالا