سیاسی

عفو بین‌الملل: شرکت‌ها و کشورها باید به مشارکت در نژادپرستی علیه فلسطینیان پایان دهند

سازمان عفو بین‌الملل در بیانیه‌ای از کشورها و شرکت‌ها خواست تا به فعالیت‌هایی که به طور مستقیم یا غیرمستقیم به نظام آپارتاید رژیم صهیونیستی علیه فلسطینیان کمک می‌کنند، پایان دهند.

میدل ایست نیوز: سازمان عفو بین‌الملل با انتشار یک بیانیه فوری، از کشورها و شرکت‌ها خواست فعالیت‌هایی را که به طور مستقیم یا غیرمستقیم به نظام آپارتاید علیه فلسطینیان کمک می‌کنند، متوقف کنند.

به گزارش العربی، این سازمان اعلام کرد شواهد موثقی جمع‌آوری کرده است که نشان می‌دهد ۱۵ شرکت اسرائیلی و خارجی در اقدامات غیرقانونی این رژیم در غزه نقش داشته‌اند.

عفو بین‌الملل با نام بردن از برخی از این شرکت‌ها از جمله شرکت بوئینگ به دلیل استفاده از مهمات تولیدی آن در نوار غزهٰ به شدت انتقاد کرد.

عفو بین الملل تصریح کرد شرکت هیک‌ویژن چین نیز که در زمینه تشخیص چهره پیشرو است، در اقدامات غیرقانونی اسرائیل مشارکت داشته است.

این سازمان افزود: شرکت امریکایی پالانتیر ، تولیدکننده نرم‌افزار نیز به دلیل حمایت از اقدامات اسرائیل در لیست عفو بین‌الملل قرار گرفته است ضمن آنکه شرکت اچ‌دی هیوندای کره جنوبی نیز به دلیل استفاده از تجهیزات تولیدی آن برای تخریب خانه‌ها و زیرساخت‌ها در فلسطین، به مشارکت در آپارتاید اسرائیل متهم شده است.

عفو بین‌الملل تأکید کرده است این شرکت‌ها با فعالیت‌های خود در حال تضییع حقوق فلسطینیان هستند و جامعه جهانی باید برای جلوگیری از این اقدامات وارد عمل شود.

منبع
العربی

مطالب مرتبط

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

16 − پانزده =

دکمه بازگشت به بالا