سیاسی

شهادت ۵۶ فلسطینی در غزه/نیمی از قربانیان در انتظار کمک‌های بشردوستانه بودند

بر اساس گزارش منابع بیمارستانی در نوار غزه، از بامداد امروز تاکنون،۵۶ فلسطینی از جمله ۲۷ نفر که در صف دریافت کمک‌های بشردوستانه بودند، در حملات ارتش رژیم صهیونیستی به شهادت رسیدند.

میدل ایست نیوز: همزمان با هشدار وزارت بهداشت فلسطین درباره بحران انسانی و کمبود غذا در نوار غزه، منابع بیمارستانی در این منطقه گزارش دادند از بامداد امروز، ۵۶ نفر در پی حملات ارتش رژیم صهیونیستی به شهادت رسیده‌اند که ۲۷ نفر از آن‌ها در صف دریافت کمک‌های بشردوستانه بوده‌اند.

به گزارش الجزیره، وزارت بهداشت فلسطین همچنین اعلام کرد: طی ۲۴ ساعت گذشته، ۶ فلسطینی شامل پنج فرد بزرگسال و یک نوزاد به دلیل گرسنگی و سوءتغذیه جان باخته‌اند.

این وزارتخانه به همراه سازمان‌های بین‌المللی و سازمان ملل، پیش‌تر درباره وخامت اوضاع انسانی در غزه به دلیل محاصره و کمبود شدید مواد غذایی و دارویی هشدار داده بود.

در همین حال، منابع بیمارستانی در بیمارستان شهدای الاقصی گزارش دادند در حمله‌ هوایی به یک خانه در دیرالبلح در مرکز نوار غزه، سه فلسطینی به شهادت رسیدند.

از سوی دیگر، هواپیماهای اسرائیلی مناطق شرقی شهر غزه، از جمله محله التفاح را هدف قرار دادند و نیروهای زمینی نیز به سمت اردوگاه البریج در مرکز نوار آتش گشودند.

در همین ارتباط، مراسم تشییع پیکر تعدادی از فلسطینیان، از جمله کودکانی که شب گذشته در نزدیکی مرکز توزیع کمک‌ها در منطقه زیکیم در شمال نوار غزه به شهادت رسیده بودند، در بیمارستان الشفاء برگزار شد.

وزارت بهداشت فلسطین آمار کلی قربانیان حملات رژیم صهیونیستی از ۷ اکتبر ۲۰۲۳ را قریب به هفتاد هزار نفر و تعداد مجروحان را بیش از 150 هزار نفر اعلام کرده است.

منبع
الجزیره

مطالب مرتبط

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

نوزده − ده =

دکمه بازگشت به بالا