سیاسی

پزشکیان: استمرار تجاوزات با پاسخ قدرتمندانه‌تر روبرو خواهد شد

رئیس جمهور ایران تاکید کرد، ادامه تجاوزات رژیم صهیونیستی به خاک ایران با پاسخ شدیدتر و قدرتمندانه‌تر نیروهای مسلح کشورش مواجه خواهد شد.

میدل ایست نیوز: رئیس جمهور ایران تاکید کرد: هماهنگی رژیم صهیونیستی با امریکا در تجاوز به خاک ایران در میانه مذاکرات نشانه بی‌صداقتی و غیر قابل اعتماد بودن امریکاست.

بر اساس پایگاه اطلاع رسانی دولت ایران، مسعود پزشکیان در گفتگوی تلفنی با شهباز شریف نخست وزیر پاکستان تصریح کرد: استمرار تجاوزات رژیم صهیونیستی با پاسخ شدیدتر و قدرتمندانه‌تر نیروهای مسلح ایران مواجه خواهد شد.

پزشکیان اظهار داشت: رژیم صهیونیستی به پشتوانه امریکا و کشورهای غربی همه قوانین بین‌المللی را زیر پا می‌گذارد.

وی افزود: مدعیان دفاع از حقوق بشر نه تنها از تجاوزات رژیم صهیونیستی حمایت می‌کنند بلکه با در اختیار قرار دادن سلاح و تجهیزات، او را در انجام این اقدامات غیرانسانی جسور نیز می‌ سازند.

پزشکیان گفت: طبیعتا اگر جمهوری اسلامی قادر به دفاع از خود در برابر این رژیم جنایتکار و کودک‌کش نبود ما باید هر روز شاهد تجاوز او به سرزمین و قتل عام مردم و دانشمندان‌مان می‌بودیم اما جمهوری اسلامی با قدرت توانست برخی تجهیزات مورد استفاده رژیم صهیونیستی را که گفته می‌شد رادارگریز و غیرقابل مقابله است، ساقط کند و اگر صهیونیست‌ها بخواهند تجاوز خود را تکرار کنند با پاسخ شدیدتر و قدرتمندانه‌تر نیروهای مسلح ایران مواجه خواهند شد.

منبع
پایگاه اطلاع رسانی دولت

مطالب مرتبط

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

12 − 7 =

دکمه بازگشت به بالا