واکنش مصر به تهدیدات نتانیاهو علیه سوریه و ادعای حمایت از دروزیها
وزیر امور خارجه مصر مخالفت کامل کشورش را با هرگونه توجیهی برای اشغالگری و تجاوز رژیم صهیونیستی به خاک سوریه اعلام کرد.

میدل ایست نیوز: «بدر عبدالعاطی» وزیر امور خارجه مصر مخالفت کامل کشورش را با هرگونه توجیهی برای اشغالگری و تجاوز رژیم صهیونیستی به خاک سوریه، اعلام کرد.
به گزارش روسیا الیوم، عبدالعاطی در کنفرانس خبری مشترک در قاهره با «دوبراوکا سویچا» کمیسر اتحادیه اروپا در امور مدیترانه گفت: دوطرف در خصوص مخالفت با اشغالگری و تجاوز اسرائیل به خاک سوریه به هر بهانه یا توجیهی، حتی اگر به بهانههای انسان دوستانه برای حمایت از حقوق اقلیتهای خاصی باشد، توافق نظر دارند.
عبدالعاطی در ادامه بر ضرورت حفظ یکپارچگی اراضی سوریه و احترام به حاکمیت این کشور تاکید کرد.
وزیر امور خارجه مصر افزود با کمیسر اتحادیه اروپا در امور مدیترانه درباره اوضاع سوریه و ضرورت مبارزه با تروریسم و اجرای روند سیاسی فراگیر، گفتوگو کرده است.
شایان ذکر است نخست وزیر رژیم صهیونیستی و وزیر دفاع او با بهانه قرار دادن حمله نیروهای حکومت جدید سوریه به جرمانا نزدیک دمشق، به ارتش این رژیم دستور دادند برای دفاع از دروزیهای ساکن این شهر، آماده باشد.
بیشتر بخوانید:
وساطت شیوخ السویدای سوریه برای پایان دادن به درگیریها در «جرمانا»

