اجتماعی

دانش آموز عراقی مخترع دستگاه تشخیص سریع سرطان

یک دانش‌آموز عراقی موفق شد با اختراع دستگاهی برای تشخیص سرطان، مقام سوم اختراعات جهانی را به خود اختصاص دهد.

میدل ایست نیوز: «براء فهمی احمد القزاز»، دانش‌آموزان باهوش و برجسته از اهالی استان نینوا، توانست مقام سوم
جهانی را برای اختراع دستگاهی به منظور تشخیص زودهنگام سرطان به دست آورد.

به گزارش خبرگزاری رسمی عراق، این دانش آموز عراقی که از سن 9 سالگی به یادگیری در زمینه هوش مصنوعی پرداخته است، توانست دستگاهی برای تشخیص زودهنگام سرطان سینه با استفاده از الگوریتم‌های یادگیری ماشینی  و یادگیری عمیق اختراع کند.

دستگاهی که این دانش آموز اختراع کرده ، قادراست با دقت 99.5% در تشخیص سرطان عمل می‌کند و زمان تشخیص آن در حدود 5 ثانیه است.

این دانش آموز اهل نینوا از دولت، شورای وزیران و بویژه وزیر بهداشت عراق درخواست کرد تا از پروژه‌اش به دلیل سرعت و قابلیت اطمینان بالا حمایت کنند چرا که این اختراع می‌تواند تغییرات بزرگی ایجاد کند.

وی همچنین از وزارت برنامه‌ریزی عراق درخواست کرد تا اختراع او را ثبت کنند.

منبع
خبرگزاری رسمی عراق

مطالب مرتبط

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

چهار + دوازده =

دکمه بازگشت به بالا