
میدل ایست نیوز: وزارت امور خارجه اسرائیل اعلام کرد که با وجود گذشت دو سال از عادی سازی روابط بین اسرائیل و امارات و بحرین، ورود گردشگران از این کشورها به اسرائیل به حد مطلوب نرسیده است.
به گزارش روسیا الیوم، بنابر اعلام وزارت گردشگری اسرائیل، با وجود سفر بیش از نیم میلیون اسرائیلی به ابوظبی و دبی، تنها هزار و 600 اماراتی از زمان پایان محدودیت های سفر ناشی از کرونا در سال گذشته به اسرائیل سفر کرده اند.
وزارت گردشگری اسرائیل آماری از شمار بحرینی هایی که از اسرائیل دیدن کرده اند در دست ندارد زیرا آمار بسیار پایین است.
مرسی ابو الهیجاء، رئیس انجام تورلیدرهای مسلط به زبان عربی در اسرائیل گفت که وضعیت بسیاری عجیب و غریب و حساس است، اماراتی ها احساس می کنند در صورت سفر به اسرائیل مرتکب خطا شده اند.
کارشناسان معتقدند که آمار پایین گردشگران امارات و بحرینی در اسرائیل، نشان دهنده مشکل بلند مدت تصویر اسرائیل در اذهان جهان عرب است و محدودیت توافقنامه های عادی سازی روابط را نشان می دهد.
مقامات اسرائیلی گفتند که حضور گردشگران از کشورهای شورای همکاری بخش گمشده ای است که می توانست توافق های عادی سازی روابط را فراتر از روابط امنیتی و دیپلماتیک ببرد.



