خبر اولسیاسی

حملات مشترک ایران و مقاومت اسلامی لبنان به شمال و مرکز اسرائیل

سپاه پاسداران ایران از حملات مشترک موشکی و پهپادی ایران و مقاومت اسلامی لبنان به مناطق شمالی و مرکزی اسرائیل خبر داد.

میدل ایست نیوز: سپاه پاسداران ایران اعلام کرد مراکز تجمع و پشتیبانی رزمی نظامیان اسرائیلی را در الجلیل غربی، حیفا، کفرکنا و کرایوت هدف حمله قرار داده است.

به گزارش فارس، سپاه پاسداران با صدور بیانیه‌ای از اجرای موج 93 عملیات موشکی و پهپادی در روز جمعه به اهدافی در شمال و مرکز اسرائیل خبر داد و اعلام کرد در این عملیات مراکز تجمع و پشتیبانی نظامیان صهیونیست در الجلیل غربی، حیفا، کفرکنان و کرایوت را مورد اصابت دقیق قرار داده است.

در این بیانیه آمده است، این موج حملات به طور مشترک با مقاومت اسلامی لبنان و با استفاده از ترکیبی از موشک‌های سوخت جامد و مایع برد بلند و هدایت پذیر و پهپادهای انهدامی صورت گرفت و شلیک ها ادامه خواهد یافت.

منبع
فارس

مطالب مرتبط

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

18 + هفده =

دکمه بازگشت به بالا