خبر اولسیاسی

سپاه ایران: تلفات نظامیان دشمن تا چهارمین روز نبرد به بیش از ۶۸۰ کشته و زخمی افزایش یافت

روابط عمومی سپاه ایران در اطلاعیه ای اعلام کرد: براساس گزارش منابع اطلاعاتی و پایش‌های میدانی، تلفات نظامیان دشمن تا چهارمین روز نبرد به بیش از ۶۸۰ کشته و زخمی افزایش یافته است.

میدل ایست نیوز: روابط عمومی سپاه ایران در اطلاعیه شماره ۱۷ عملیات وعده صادق۴ اعلام کرد: تهاجم مؤثر موشکی و پهپادی هوافضای سپاه پاسداران به قلب و شمال سرزمین های اشغالی در «موج شانزدهم» عملیات وعده صادق ۴ با رمز مبارک “یا علی بن ابیطالب علیه‌السلام” اجرا شد.

به گزارش تسنیم، در این اطلاعیه آمده است: ستاد کل ارتش و وزارت جنگ رژیم صهیونیستی در هاکریا، زیرساخت های منطقه راهبردی «بنی باراک»، اهداف نظامی مستقر در «بیتح تکفا» در شمال شرق تل آویو و مرکز نظامی در «الجلیل الغربی» بخشی از اهداف مورد حمله و اصابت موشک‌ها و پهپادهای ایرانی بوده‌اند.

در این اطلاعیه آمده است: براساس گزارش منابع اطلاعاتی و پایش‌های میدانی، تلفات نظامیان دشمن تا چهارمین روز نبرد به بیش از ۶۸۰ کشته و زخمی افزایش یافته است.

این اطلاعیه افزود: ضعف عملکردی، شکاف فنی و کاهش ضریب محاسباتی در سامانه‌های پدافند چندلایه سرزمین‌های اشغالی، کریدورهای هوایی را برای نفوذ، عبور و اصابت پرتابه های ایرانی گشوده تر ساخته است.

در این اطلاعیه آمده است: انتشار مدام دود و غبار از قلب سرزمین‌های اشغالی حاکی از ضربه‌های قدرتمند ایران به شالوده نظامی و امنیتی دشمنان کودک کش است. اراده نیروهای مسلح ج.ا بر استمرار مدیریت شده حملات، فرسایش و فروپاشی زیرساخت‌های نظامی رژیم‌صهیونیستی استوار است. تا نابودی کامل غده چرکین و غاصب منطقه بر عهد و پیمان خود تا آخرین لحظه جان باقی خواهیم ماند.

منبع
تسنیم

مطالب مرتبط

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

2 × 4 =

دکمه بازگشت به بالا