خبر اولسیاسی

واکنش عراقچی به ادعاهای ترامپ: با مدرک صحبت کنید

وزیر خارجه ایران در واکنش به ادعاهای رئیس‌جمهور امریکا درخصوص ناآرامی‌های اخیر در ایران خواستار ارائه مدرک شد.

میدل ایست نیوز: وزیر امور خارجه جمهوری اسلامی ایران، به ادعاهای تازه رییس‌جمهور امریکا در مورد ناآرامی‌های اخیر در ایران واکنش نشان داد.

سید عباس عراقچی وزیر خارجه جمهوری اسلامی ایران، در رابطه با تازه‌ترین ادعاهای دونالد ترامپ رئیس‌جمهور امریکا در شبکه اجتماعی ایکس نوشت: در راستای عمل به تعهد خود مبنی بر شفافیت کامل در برابر مردم‌مان، دولت ایران پیش‌تر فهرست جامع تمامی ۳۱۱۷ قربانی عملیات تروریستی اخیر، از جمله حدود ۲۰۰ نفر از نیروهای انتظامی را منتشر کرده است.

وی افزود: اگر کسی نسبت به صحت داده‌های ما تردید دارد، لطفاً با مدرک صحبت کند.

پیشتر دونالد ترامپ در سخنانی مدعی شد که طی ناآرامی‌های اخیر در ایران، در مدت زمانی کوتاه تعداد زیادی از افراد کشته شدند. ترامپ در ادامه گفت که نسبت به مردم ایران احساس بسیار بدی دارد و مدعی شد: آن‌ها در جهنم زندگی کرده‌اند.

منبع
سید عباس عراقچی

مطالب مرتبط

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

هفده − 6 =

دکمه بازگشت به بالا