خبر اولسیاسی

تهدید تازه امریکا درباره حمله نظامی به ایران

رئیس‌جمهور امریکا در جدیدترین اظهار نظر خود مدعی شد، تغییر حکومت در ایران می‌تواند بهترین اتفاق ممکن باشد، اما در عین حال تأکید کرد: اگر توافق درستی حاصل شود، واشنگتن قصدی برای حمله به ایران نخواهد داشت.

میدل ایست نیوز: هم‌زمان با اظهار نظر جدید ترامپ علیه ایران، دو مقام امریکایی از آمادگی ارتش برای اجرای عملیات نظامی در صورت صدور فرمان رئیس جمهور این کشور خبر دادند.

به گزارش الجزیره، ترامپ در سخنرانی خود در یک پایگاه نظامی در کارولینای شمالی گفت: پیش‌از این تصور می‌کرد دستیابی به توافق در مذاکرات گذشته میسر است، اما رویکرد ایران در گفتگوهای هسته‌ای را دشوار می داند.

وی اظهار داشت: ایجاد ترس در تهران ممکن است برای حل مسالمت‌آمیز این تقابل ضروری باشد و مدعی شد این تنها راهی است که وضعیت را یک‌سره خواهد کرد.

رئیس‌جمهور آمریکا پیش‌تر اعلام کرده بود بزرگ‌ترین ناو هواپیمابر جهان را اعزام می‌کند تا در صورت شکست مذاکرات، آماده باشد.

وی همچنین حمله ژوئن گذشته کشورش به برخی مراکز هسته‌ای ایران را یادآوری کرد.

وجد وقفی، خبرنگار الجزیره در کاخ سفید، گزارش داد: این نخستین بار است که ترامپ صراحتاً از تمایل خود برای تغییر حکومت ایران سخن می‌گوید؛ درحالی‌که طی هفته‌های گذشته همواره بر رویکرد مسالمت‌آمیز در قالب استراتژی «صلح از طریق قدرت» تأکید داشت.

این سخنان در حالی مطرح می‌شود که گزارش‌های رسانه‌ای حاکی از اعزام ناو هواپیمابر «یو‌اس‌اس جرالد آر. فورد» به خاورمیانه است تا در کنار ناوگروه «یو‌اس‌اس آبراهام لینکلن» که هم‌اکنون در منطقه حضور دارد، مستقر شود.

همچنین دو مقام امریکایی به خبرگزاری رویترز گفتند: ارتش امریکا خود را برای احتمال انجام عملیات‌های مستمر و چند هفته‌ای علیه ایران آماده می‌کند.

به گفته آن‌ها، در صورت صدور فرمان حمله از سوی ترامپ، این درگیری می‌تواند بسیار خطرناک‌تر از تمام تنش‌های پیشین میان دو کشور باشد.

منبع
الجزیره

مطالب مرتبط

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

یازده − 8 =

دکمه بازگشت به بالا