
میدل ایست نیوز: وزارت امور خارجه قطر اعلام کرد: شیخ «محمد بن عبدالرحمن آل ثانی»، نخستوزیر و وزیر امور خارجه این کشور، در دیدار با علی لاریجانی، دبیر شورای عالی امنیت ملی ایران در تهران، آخرین تحولات منطقه و تلاشها برای کاهش تنشها را مورد بحث و بررسی قرار داد.
به گزارش النشره، دیدار عبدالرحمن آل ثانی و علی لاریجانی شب گذشته در حالی انجام گرفت که تهدیدات امریکا علیه ایران بار دیگر فضای منطقه را تحت تأثیر قرار داده است.
بر اساس بیانیه وزارت خارجه قطر، نخستوزیر و وزیر خارجه قطر در این دیدار بر حمایت قاطع کشورش از راهکارهای مسالمتآمیز جهت تقویت امنیت و ثبات منطقه تأکید کرد.
وی همچنین خواستار همافزایی تلاشها برای دور نگه داشتن ملتهای منطقه از پیامدهای ناگوار تنش زایی شد و بر تداوم هماهنگی با کشورهای دوست و برادر برای حل اختلافات از طریق مسیرهای دیپلماتیک پافشاری کرد.
در همین راستا، علی لاریجانی، دبیر شورای عالی امنیت ملی ایران، پیش از این دیدار خاطرنشان کرده بود: برخلاف فضایسازیهای ساختگی و جنگ رسانهای موجود، فرآیند شکلگیری چارچوبی برای مذاکرات در حال پیشرفت است.
از سوی دیگر «اسماعیل بقائی» سخنگوی وزارت خارجه ایران نیز با تشریح جزئیات سفر یک روزه وزیر خارجه قطر به تهران اعلام کرد: وی در این سفر با سید عباس عراقچی، وزیر امور خارجه ایران و علی لاریجانی، دبیر شورای عالی امنیت ملی جمهوری اسلامی ایران دیدار و گفتوگو کرد.
وی افزود: این دیدار در ادامه مساعی جمیله و رایزنی بین کشورهای منطقه درباره تحولات منطقهای و به منظور تبادل نظر درباره صیانت از صلح و ثبات منطقه صورت گرفت.



