اجتماعیخبر اول

آغاز طرح ویژه نیمه شعبان در عراق

رئیس کمیته عالی امنیتی تامین امنیت زیارت‌های میلیونی در عراق از آغاز طرح ویژه زیارت نیمه شعبان خبر داد.

میدل ایست نیوز: وزارت کشور عراق امروز پنجشنبه آغاز طرح ویژه زیارت نیمه شعبان را اعلام و اشاره کرد که دستور داده شده است مواکب در خیابان‌های اصلی برپا نشوند.

به گزارش خبرگزاری رسمی عراق، مقداد میری، رئیس کمیته عالی امنیتی تامین امنیت زیارت‌های میلیونی گفت که اجرای طرح خدماتی، ساماندهی، هماهنگی و امنیتی ویژه زیارت نیمه شعبان آغاز شده است.

وی اشاره کرد که همه نیروهای امنیتی تامین امنیت شهر کربلا و مواکب و زائران در همه استان‌ها و زائرانی که از طریق گذرگاه‌های مرزی زمینی و هوایی وارد عراق می‌شوند را آغاز کردند.

مقداد میری گفت که آنچه این طرح را متمایز می‌کند، اطلاعاتی بودن آن است و وزارت کشور با استفاده از 1600 دوربین و دوربین‌های متحرک و ویژه رصد عبور و مرور، امنیت طرح زیارت نیمه شعبان را تامین می‌کند.

پیش از این و در روز گذشته نیز وزارت کشور عراق اعلام کرد که همه اقدامات و آمادگی‌های امنیتی و خدماتی برای زیارت نیمه شعبان در کربلا را تکمیل کرده است.

منبع
خبرگزاری رسمی عراق

مطالب مرتبط

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

19 − دو =

دکمه بازگشت به بالا