فؤاد حسین نامزد حزب دموکرات کردستان برای ریاست جمهوری عراق خواهد بود
یک منبع گفت که حزب دموکرات کردستان عراق که تصمیم گرفته است نامزد برای ریاست جمهوری عراق تعیین کند، فؤاد حسین را معرفی خواهد کرد.

میدل ایست نیوز: یک منبع امروز دوشنبه گفت که حزب دموکرات کردستان عراق فؤاد حسین وزیر خارجه کنونی عراق را برای ریاست جمهوری این کشور نامزد می کند.
به گزارش بغداد الیوم، این در حالی است که پیشتر اتحادیه میهنی کردستان، نزار آمیدی وزیر محیط زیست سابق عراق را به عنوان تنها نامزد خود برای ریاست جمهوری تعیین کرد.
یک منبع مطلع گفت که حزب دموکرات کردستان نوزاد هادی را به عنوان نامزد احتیاطی برای ریاست جمهوری معرفی کرده است.
در همین راستا، هیبت الحلبوسی رئیس پارلمان عراق گفت که تاکنون 44 نفر برای ریاست جمهوری عراق نامزد شدند و با پایان ساعت کاری امروز، فرصت برای نامزد شدن به پایان میرسد.
پیش از این و با توجه به بن بست رسیدن مذاکرات میان دو حزب اصلی اقلیم کردستان عراق یعنی حزب دموکرات کردستان و اتحادیه میهنی پیش بینی شده بود دو حزب نامزدهای مجزایی برای ریاست جمهوری معرفی کنند.



