خبر اولسیاسی

عراق شماری از مسئولان را در پی تروریستی اعلام کردن حزب الله و انصار الله برکنار کرد

هیئت دولت عراق شماری از مسئولان را در پی انتشار تصمیم کمیته بلوکه سازی اموال تروریست‌ها درخصوص تروریستی اعلام کردن حزب الله و انصار الله، برکنار کرد.

میدل ایست نیوز: هیئت دولت عراق امروز سه شنبه شماری از مسئولان را در پی انتشار تصمیم کمیته بلوکه سازی اموال تروریست‌ها درخصوص تروریستی اعلام کردن حزب الله و انصار الله در روزنامه «الوقائع العراقیه» که توسط وزارت دادگستری عراق منتشر می‌شود، برکنار کرد.

به گزارش الفرات نیوز، براساس تصمیم هیات دولت عراق، شماری از مسئولان دیگر نیز در پی این اشتباه جابجا شدند.

نشست هیئت دولت عراق به ریاست محمد شیاع السودانی نخست وزیر دولت پیشبرد امور عراق برگزار شد و حاضران اوضاع کل کشور و مسائل مندرج در دستورکار را بررسی و تصمیمات لازم را اتخاذ کردند.

پیش از این مقامات جمهوری عراق اعلام کردند که این اتفاق سهوا رخ داده و نام حزب الله و انصار الله به عنوان گروه‌های تروریستی درج شده است.

براساس سند منتشر شده در جلسه روز 7 دسامبر این کمیته، تصمیم بر آن شد تا بند 18 و 19 سند منتشر شده درخصوص درج نام انصار الله و حزب الله به عنوان گروه‌های تروریستی اصلاح شود.

مطالب مرتبط

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

5 × سه =

دکمه بازگشت به بالا