سیاسی

خودسوزی افسر سابق اسرائیلی در مقابل منزل یک مسئول نظامی

یک افسر ذخیره سابق ارتش اسرائیل‏، در برابر منزل مسئول بخش توانبخشی در وزارت دفاع اسرائیل خودسوزی کرد.

میدل ایست نیوز: در رویدادی که شوک گسترده و موجی از اعتراض به عدم رسیدگی به اوضاع کهنه سربازان اسرائیلی ایجاد کرد، یک افسر ذخیره سابق ارتش اسرائیل‏، در برابر منزل مسئول بخش توانبخشی در وزارت دفاع اسرائیل خودسوزی کرد.

به گزارش روسیا الیوم، این افسر که چند سال پیش هنگام خدمت نظامی آسیب دیده بود، دچار سوختگی‌های شدید در سراسر بدن خود شد. تیم‌های امدادرسانی او را به بیمارستان منتقل کردند و گفته می‌شود حال او وخیم ولی پایدار است.

سخنگوی وزارت دفاع اسرائیل اعلام کرد، یک افسر سابق در دهه چهارم زندگی‌اش که از سال 2013 توسط اداره توانبخشی شناسایی شده بود، در نزدیکی منزل یکی از مسئولان این اداره خود را به آتش کشید.

این حادثه حلقه‌ای دیگر از زنجیره اعتراضات در اسرائیل نسبت به وضعیت کهنه‌سربازان و مجروحان و عدم رسیدگی مناسب به آنها است.

منبع
روسیا الیوم

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

شانزده + 2 =

دکمه بازگشت به بالا