اجتماعی
آتشسوزی در یک کشتی تفریحی با 220 سرنشین در رودخانه نیل
یک کشتی تفریحی که در رودخانه نیل تردد میکرد، با 220 سرنشین در استان الأقصر در جنوب مصر دچار آتشسوزی شد.

میدل ایست نیوز: یک کشتی تفریحی با 220 سرنشین شب گذشته هنگام سفر بین استانهای الأقصر و أسوان از طریق رودخانه نیل، دچار آتشسوزی شد.
به گزارش روسیا الیوم، به محض اعلام آتشسوزی، خودروهای آتشنشانی و آمبولانس به سمت یکی از اسکلههای غیررسمی که کشتی به آنجا پناه برده بود حرکت کردند. مقامات مصری 220 سرنشین این کشتی تفریحی از جمله گردشگران خارجی را تخلیه کردند. در این حادثه فقط 3 نفر به علت آتشسوزی مصدوم شدند که دو تن از آنان خدمه کشتی بودند که هنگام تلاش برای کمک به کنترل آتش آسیب دیدند.
آتشسوزی از آشپزخانه این کشتی تفریحی شروع شد و کاپیتان کشتی فورا راهی یک اسکله غیررسمی در منطقه المطاعنه در شهر إسنا شد و در آنجا همه مسافران تخلیه شدند.
این کشتی تفریحی به طور کامل در آتشسوخت و دادستان کل تحقیقاتی را برای پی بردن به علت آتشسوزی آغاز کرد.




