پیش بینی مشارکت بالای مردم در انتخابات عراق و تمایل برای ایجاد تغییر
یک کارشناس مسائل سیاسی عراق، مشارکت بالای مردم در انتخابات آتی این کشور و تمایل آنها برای ایجاد تغییر به همراه ثبات را پیش بینی کرد.

میدل ایست نیوز: ناظران بر این باورند که مردم عراق تمایل بسیاری برای شرکت در انتخابات پارلمانی دارند که قرار است در 11 نوامبر 2025 برگزار شود.
به گزارش الفرات نیوز، در همین راستا، وائل الرکابی، کارشناس امور سیاسی گفت که شاهد تمایل مردم عراق به شرکت در انتخابات در سایه تحولات منطقه و وضعیت داخلی عراق هستیم.
وی افزود که برخی طرفهای سیاسی تمایل برای مشارکت فعال در انتخابات را دارند و این مساله بر تمایل جامعه برای ایجاد تغییری که در آن ثبات وجود داشته باشد، تاکید میکند.
الرکابی با اشاره به اظهارات امریکا درخصوص تغییراتی در خاورمیانه جدید، گفت که این اطلاعات نشان دهنده تمایل حقیقی برای ایجاد تغییر است.
این کارشناس مسائل سیاسی گفت که طرفهایی انتخابات را تحریم کردند و برخی دیگر قصد شرکت در انتخابات را ندارند که میزان آنها به 40 درصد میرسد.
الرکابی پیش بینی کرد که میزان مشارکت در انتخابات آتی عراق به 50 درصد برسد که این میزان خوبی است و مشارکت، بهتر و بیشتر از انتخابات پیشین خواهد بود.



