اجتماعیخبر اولسیاسی

اجرای موفق عملیات شبیه‌سازی انتخابات مجلس عراق؛ رقابت ۱۲۷۱ نامزد بر سر ۴۵ کرسی در کربلا و نینوا

دفتر کمیساریای عالی مستقل انتخابات عراق جزئیات نهایی و آمار کامل نامزدهای انتخابات آتی مجلس نمایندگان عراق را در دو استان مهم کربلا و نینوا اعلام کرد.

میدل ایست نیوز: همزمان با نزدیک شدن به زمان برگزاری انتخابات مجلس نمایندگان عراق در یازدهم نوامبر، مقامات کمیساریای عالی مستقل عراق در نینوا از رقابت فشرده بیش از هزار نامزد بر سر تصاحب ۳۴ کرسی در قالب 36 فهرست و در کربلا هم، از رقابت 223 نامزد برای تصاحب 11 کرسی خبر دادند.

به گزارش خبرگزاری رسمی عراق، دفتر کمیساریای عالی مستقل انتخابات در استان نینوا امروز دوشنبه از موفقیت آمیز بودن اجرای عملیات شبیه‌سازی فنی انتخابات خبر داد و اعلام کرد، تاکنون بیش از 300 هزار کارت بیومتریک توزیع شده است.

سفیان المشهدانی، مسئول رسانه‌ای دفتر کمیساریای عالی مستقل انتخابات تصریح کرد: تدارکات و آماده‌سازی‌ها با انجام عملیات شبیه‌سازی برای آزمایش دستگاه‌های الکترونیکی و آگاه‌سازی کارمندان مراکز، هماهنگ‌کنندگان و کارکنان رأی‌گیری از آن‌ها آغاز شد، که شامل ارسال داده‌ها برای آزمایش ظرفیت بسته‌ها برای تحمل در روز انتخابات بود.

المشهدانی اظهار داشت: استان نینوا یک حوزه انتخاباتی دارد و شامل 873 مرکز رأی‌گیری است که در مجموع سه هزار و 861 اخذ رای است که در سراسر استان تقسیم و پراکنده شده‌اند.

وی خاطرنشان کرد: تعداد نامزدها پس از تأیید، هزار و 48 نفر از مجموع هزار و 67 نفر است که 36 فهرست را نمایندگی می‌کنند و برای 34 کرسی رقابت می‌کنند و نکته قابل توجه آنکه از میان نامزدها 282 آنها زن هستند.

المشهدانی تاکید کرد: کمیساریای عالی مستقل انتخابات عراق از 873 مدرسه به عنوان مراکز رأی‌گیری استفاده خواهد کرد و در حال حاضر 140 مرکز ثبت‌نام در سراسر استان فعال هستند.

از سوی دیگر، رزاق الاسدی، مسئول بخش رسانه و ارتباطات دولتی در دفتر کمیساریای عالی مستقل انتخابات نیز درباره انتخابات مجلس نمایندگان در کربلا گفت: تعداد نامزدهای انتخاباتی در کربلا به ۲۲۳ نفر رسیده است که ۱۴۹ نفر مرد و ۸۴ نفر زن هستند و برای ۱۱ کرسی مجلس با یکدیگر رقابت می‌کنند.

الاسدی اظهار داشت: تعداد واجدین شرایط رأی دادن در این استان 666 هزار و 65 نفر است که 44 هزار و 740 نفر از آنها در قالب رای دهندگان ویژه یا خاص مانند نیروهای امنیتی و 634 هزار و 816 نفر نیز در قالب رای دهندگان عمومی قرار دارند.

وی خاطرنشان کرد: رقابت‌های انتخاباتی در این استان شاهد حضور ۱۳ فهرست خواهد بود که شامل پنج حزب و هفت ائتلاف به علاوه یک نامزد مستقل هستند.

این مقام کمیساریا بیان داشت، تعداد مراکز اخذ رأی عمومی ۲۴۹ مرکز شامل هزار و 243 شعبه و تعداد مراکز اخذ رای ویژه نیز 16 مرکز شامل 104 شعبه اخذ رای است.

وی افزود: نرخ به‌روزرسانی اطلاعات رأی‌دهندگان در کربلا به ۹۶ درصد رسیده است، که نشان‌دهنده مشارکت گسترده در انتخابات آینده مجلس نمایندگان است.

الاسدی تصریح کرد: تعداد کارت‌های بیومتریک در استان 671 هزار و 833 کارت است که از این تعداد 587 هزار و 737 کارت توزیع شده و هنوز 84 هزار و 87 کارت نیز در انتظار تحویل به رأی‌دهندگان است.

این مقام کمیساریا در ادامه گفت: حدود ۱۱۲ مورد تخلف و نقض انتخاباتی در دفتر کربلا ثبت شده است که هیچکدام به مرحله سلب صلاحیت نامزدی نمی‌رسد .

منبع
خبرگزاری رسمی عراقخبرگزاری رسمی عراق

مطالب مرتبط

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

1 × 4 =

دکمه بازگشت به بالا