اجتماعیاقتصادی

تعطیل شدن 177 کارگاه بدون مجوز ذوب فلزات در بغداد

وزارت محیط زیست عراق اعلام کرد 177 کارگاه ذوب فلزات را که بدون داشتن مجوز در بغداد فعالیت می‌کردند، تعطیل کرده است.

میدل ایست نیوز: وزارت محیط زیست عراق اعلام کرد کار بررسی و پایش 500 واحد صنعتی را که فاقد استانداردهای زیست محیطی هستند در مناطق مختلف بغداد به پایان رسانده است.

به گزارش خبرگزاری رسمی عراق (واع)، صادق حاتمی مدیر سازمان محیط زیست بغداد گفت، وزارت محیط زیست 500 کارگاه بزرگ و متوسط را که فاقد استانداردهای زیست محیطی هستند در مناطق مختلف بغداد شناسایی کرده و 177 کارگاه ذوب فلزات را به علت ایجاد آلودگی تعطیل کرده است.

وی افزود، این اقدام در پی صدور دستور بستن کارخانه‌های آجرپزی غیرمجاز، مکان‌های سوزاندن زباله و کارخانه‌های تولید آسفالت و پالایش روغن در بغداد صورت گرفته است.

حاتم افزود: مطالعات انجام‌ شده درباره وضعیت محیط زیست در بغداد نشان می‌دهد که بخش مهمی از آلودگی هوا ناشی از انتشار گازهای آلاینده به علت فعالیت ژنراتورهای برق و استفاده از سوخت‌های ناسالم به اضافه فعالیت کارخانه‌های غیرمجاز و سوزاندن خودسرانه زباله‌ها است.

وی خاطرنشان کرد، اقدامات نظارتی منجر به کاهش نسبی سطح آلودگی هوا در بغداد در ماه‌های اخیر شده است و نسبت به سال گذشته بهبود نسبی کیفیت هوا را شاهد هستیم، که علت آن تعطیلی شماری از کارخانه‌های بدون مجوز است.

حاتم افزود: اداره محیط زیست بغداد، پلیس محیط زیست را برای نظارت بر فعالیت‌های آلاینده ایجاد کرده و به پیگیری تخلفات و تعطیل کردن کارخانه‌های متخلف پرداخته است. همچنین با هماهنگی نهادهای محلی و نیروهای امنیتی، کمپین‌های امنیتی برای متوقف کردن فعالیت‌های غیرمجاز افزایش یافته است.

وی تأکید کرد: اراده سیاسی روشنی برای تعطیل کردن فعالیت‌های آلاینده وجود دارد و هماهنگی میان وزارت‌خانه‌ها، نهادهای امنیتی و زیست‌محیطی برای مقابله با فعالیت‌های غیرمجاز زیست‌محیطی در حال بهتر شدن است.

منبع
واع

مطالب مرتبط

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

1 × دو =

دکمه بازگشت به بالا