اقتصادی

حفاظت پهپادی عراق از خطوط لوله، میادین و چاه‌های نفتی

اداره کل پلیس انرژی وابسته به وزارت کشور عراق از آغاز طرح حفاظت و نظارت بر خطوط لوله، میادین و چاه‌های نفت با استفاده از پهپاد خبر داد.

میدل ایست نیوز: اداره کل پلیس انرژی وابسته به وزارت کشور عراق، امروز چهارشنبه، گزارش آماری مربوط به عملیات قاچاق نفت طی دو هفته گذشته را اعلام کرد و از آغاز طرح حفاظت و نظارت بر خطوط لوله، میادین و چاه‌های نفت با استفاده از پهپاد خبر داد.

به گزارش خبرگزاری رسمی عراق، ظافر الحسینی، مدیرکل پلیس انرژی عراق، گفت: اداره کل پلیس انرژی به‌طور مستمر در حال انجام وظایفی است که از سوی مراجع بالاتر به آن محول شده است.

او توضیح داد که این مأموریت‌ها به‌صورت شبانه‌روزی ادامه دارد تا از تأسیسات نفتی، شرکت‌ها، میادین و خطوط لوله محافظت شود.

وی افزود: در بازه زمانی از اول تا چهاردهم اکتبر ۲۰۲۵، این اداره توانسته است ۶۹ متهم به قاچاق مشتقات نفتی را در سراسر استان‌های کشور بازداشت و به مراجع قضایی تحویل دهد.

الحسینی همچنین اشاره کرد که ۴۵ تانکر و خودروی مختلف که برای قاچاق مشتقات نفتی آماده شده بودند در سراسر کشور به‌جز اقلیم کردستان عراق توقیف شده‌اند.

او توضیح داد: عملیات یورش به پنج مخفیگاه در استان‌های الانبار و صلاح‌الدین که برای قاچاق فرآورده‌های نفتی مورد استفاده قرار می‌گرفتند، اجرا شد و حدود یک میلیون و 700 هزار لیتر فرآورده نفتی طی ۱۵ روز از ماه اکتبر کشف و به دولت بازگردانده شد.

الحسینی در پایان تأکید کرد که کار با پهپاد برای حفاظت از خطوط لوله، میادین و چاه‌های نفت آغاز شده است.

منبع
خبرگزاری رسمی عراق

مطالب مرتبط

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

هفده − سه =

دکمه بازگشت به بالا