سیاسی

عمرو موسی: سران عرب در دیدار با ترامپ موضع عقلانی و شفاف اتخاذ کنند

دبیرکل پیشین اتحادیه عرب، در واکنش به دعوت رئیس‌جمهور امریکا، از رهبران عرب برای گفت‌وگو در کاخ سفید درباره غزه و مساله فلسطین، این اقدام را یک فرصت توصیف کرد که باید از آن به شکلی هوشمندانه استفاده کرد.

میدل ایست نیوز: عمرو موسی، دبیر کل پیشین اتحادیه عرب، در گفت‌وگویی تلفنی با شبکه «ام‌بی‌سی مصر» تصریح کرد با توجه به نفوذ بالای ترامپ رئیس‌جمهور امریکا، پاسخ مثبت به این دعوت گامی درست است و فرصتی برای گفت‌وگویی سازنده میان اعراب و امریکا درباره آینده فلسطین فراهم می‌کند.

به گزارش روسیا الیوم، عمرو موسی پیشنهاد کرد، تعداد محدودی از کشورهای عربی، از جمله مصر، عربستان و اردن، به نمایندگی از جهان عرب در این نشست شرکت کنند.

دبیر کل پیشین اتحادیه عرب، بر اهمیت ارائه یک موضع عقلانی و منطقی و شفاف در حمایت از تشکیل کشور مستقل فلسطینی بر اساس راه حل دو کشوری به عنوان تنها چارچوب برای پایان دادن به درگیری تأکید کرد.

وی گفت: هیئت اعزامی باید به دولت امریکا اعلام کند ادامه نقض قوانین از سوی اسرائیل می‌تواند پیامدهای خطرناکی برای نظم بین‌الملل و احترام به قوانین بین‌المللی داشته باشد و در عین حال تاکید کند، تنها راه‌حل سیاسی قادر به حفظ ثبات منطقه‌ای و بین‌المللی خواهد بود.

عمرو موسی با اشاره به لزوم پافشاری بر اصول مواضع عربی و حقوق فلسطینیان تأکید کرد، باید از هرگونه نشست یا ابتکار بین‌المللی برای دستیابی به نتایج ملموس در میدان استفاده شود و در عین حال، کانال‌های دیپلماتیک نیز باز نگه داشته شوند.

این اظهارات پس از آن مطرح شد که کانال ۱۲ اسرائیل گزارش داد دونالد ترامپ، رئیس‌جمهور امریکا، از رهبران عربستان، امارات، قطر، مصر، اردن و ترکیه برای شرکت در نشستی درباره جنگ غزه دعوت کرده است.

به گفته منابع، قرار است این نشست روز سه‌شنبه در حاشیه مجمع عمومی سازمان ملل در نیویورک و چند روز پیش از دیدار نتانیاهو با ترامپ برگزار شود.

منبع
روسیا الیوم

مطالب مرتبط

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

چهارده + 12 =

دکمه بازگشت به بالا