اجتماعیخبر اولسیاسی

موفقیت‌آمیز بودن طرح کنترل سلاح در عراق با رکورد ثبت 3000 سلاح در روز

وزارت کشور عراق از استقبال گسترده مردم از طرح دولت برای انحصار سلاح خبر داد و اعلام کرد: روزانه سه هزار قبضه سلاح در عراق ثبت می‌شود.

میدل ایست نیوز: وزارت کشور عراق روز جمعه از افزایش چشمگیر ثبت سلاح تا روزانه حدود سه هزار قبضه خبر داد و اعلام کرد: درخواست برای دریافت مجوز حمل سلاح از طریق درگاه الکترونیکی «اور» کاملاً رایگان است.

به گزارش خبرگزاری رسمی عراق، سرلشکر منصور علی، دستیار معاون وزارت کشور در امور پلیس اعلام کرد: ثبت درخواست مجوز از طریق این سامانه، کاملاً رایگان است و به شهروندان اجازه می‌دهد تا مجوز سلاح پنج‌ساله دریافت کنند.

وی گفت: وزارت کشور عراق دو نوع مجوز صادر می‌کند که نخستین آن مربوط به مجوز نگهداری سلاح است که این مجوز به افراد اجازه می‌دهد تا سلاح را به مدت پنج سال در خانه خود نگه دارند، اما حق حمل آن را ندارند.

این مقام وزارت کشور عراق گفت: نوع دوم مجوز مالکیت است که این سند رسمی به ورثه فرد اجازه می‌دهد که پس از مرگ او، مالکیت سلاح را به دست آورند یا آن را به شخص دیگری بفروشند.

وی در پایان تأکید کرد: آگاهی و استقبال گسترده مردم باعث افزایش چشمگیر ثبت سلاح شده است، به‌طوری که تعداد سلاح‌های ثبت‌شده از حدود ۵۰۰ تا ۷۵۰ قبضه در هفته به حدود سه هزار قبضه در روز رسیده است.

منبع
خبرگزاری رسمی عراق

مطالب مرتبط

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

شانزده − چهارده =

دکمه بازگشت به بالا