اجتماعیخبر اولسیاسی

تاکید وزیر کشور عراق بر ادامه روند انحصار سلاح در دست دولت

وزیر کشور عراق ضمن ضروری دانستن استفاده بهینه از منابع انسانی در فعالیت‌های امنیتی، بر ادامه یافتن روند انحصار سلاح در دست دولت تاکید کرد.

میدل ایست نیوز: عبدالامیر الشمری وزیر کشور عراق بر ضرورت استفاده بهینه از منابع انسانی و به خدمت گرفتن این منابع در فعالیت‌های امنیتی و ادامه یافتن روند انحصار سلاح در دست دولت تاکید کرد.

به گزارش خبرگزاری رسمی عراق (واع)، وزارت کشور عراق در بیانیه‌ای اعلام کرد، نشست مقامات وزارت کشور و شماری از افسران به منظور بررسی رویدادهای ماه اوت در بغداد و استان‌های عراق، به ریاست وزیر کشور برگزار شد.

الشمری در این نشست تاکید کرد، فرماندهان پلیس باید حضور میدانی داشته باشند تا از جزئیات همه رویدادها باخبر شوند.

وی  همچنین بر استفاده بهینه از منابع انسانی و به خدمت گرفتن این منابع در فعالیت های امنیتی تاکید کرد.

وزیر کشور عراق همچنین خواستار اجرای طرح «تامین امنیت به صورت منطقه‌ای» به ویژه در استان‌هایی شد که امکانات لازم به این منظور را در اختیار دارند.

الشمری همچنین ادامه یافتن روند انحصار سلاح در دست دولت را مورد تاکید قرار داد و دستور داد استان‌هایی که در این زمینه پیشرو بوده‌اند، تشویق شوند.

وزیر کشور عراق در این نشست از نقش همه فرماندهان امنیتی برای برگزاری موفقیت آمیز مراسم اربعین حسینی و مناسبت‌های پس از آن قدردانی کرد.

مطالب مرتبط

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

4 − 2 =

دکمه بازگشت به بالا