اجتماعیسیاسی

برای اولین بار؛ احداث مانع خاکی در محدوده یک تالاب هم‌مرز با ایران

وزیر کشور عراق در جریان بازدید از مانع خاکی در حال احداث در محدوده تالاب الحویزه که همجوار با ایران است، خبر داد قرار است در این منطقه پاسگاه‌های مرزی احداث شود که این امر به قطع مسیرهای قاچاق کمک خواهد کرد.

میدل ایست نیوز: عبدالامیر الشمری، وزیر کشور عراق از مراحل پایانی کارهایی که توسط فرماندهی نیروهای مرزی برای گشایش مسیر در محدوده تالاب الحویزه در نزدیکی نقطه صفر مرزی در بخش مسئولیت تیپ دهم در منطقه سوم فرماندهی نیروهای مرزی عراق در حال انجام است، اطلاع یافت.

به گزارش الفرات نیوز، الشمری در بیانیه وزارت کشور عراق تاکید کرد این تالاب همجوار با اراضی جمهوری اسلامی ایران است و از مناطق مهم به شمار می‌آید و هیچ پاسگاه مرزی ندارد.

وی توضیح داد فرماندهی نیروهای مرزی و طرف‌های پشتیبان آن با حمایت وزارت کشور در حال احداث مانع خاکی به مسافت ۵۱ کیلومتر هستند و قرار است پاسگاه‌های مرزی بر روی آن احداث شود. این موضوع عامل مهمی در قطع مسیرهای قاچاق از جمله قاچاق مواد مخدر بین دو کشور و مسدود سازی کامل این شکاف خواهد بود.

وزیر کشور عراق اشاره کرد با وجود شرایط جوی سخت، به طور شبانه روز کار برای تکمیل احداث این مانع بر امتداد خط مرزی ادامه دارد.

الشمری در ادامه تلاش‌هایی که در این منطقه حیاتی برای تقویت وضعیت امنیتی و ثبات آن صورت می‌گیرد را ستود.

منبع
الفرات نیوز

مطالب مرتبط

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

شش + پنج =

دکمه بازگشت به بالا