خبر اولسیاسی

مقامات سوری و اسرائیلی در پاریس درباره چه مسائلی گفت‌وگو کردند؟

یک منبع دیپلماتیک جزئیات دیدار مقامات سوری و اسرائیلی در پاریس را فاش کرد و گفت هیئت سوری در این دیدار مخالفت خود با ایجاد هرگونه نهاد موازی و پروژه‌های مربوط به تقسیم‌بندی سوریه را اعلام کرد.

میدل ایست نیوز: یک منبع دیپلماتیک جزئیات دیدار مقامات سوری و اسرائیلی در پاریس را فاش کرد.

به گزارش الحدث، این منبع بیان کرد مذاکرات در پاریس به هیچگونه توافق نهایی میان دو هیئت سوری و اسرائیلی منجر نشده است.

وی بیان کرد هیئت سوری در این دیدار تاکید کرد یکپارچگی و امنیت سوریه غیرقابل مذاکره است.

این منبع دیپلماتیک توضیح داد هیئت سوری حاضر در این دیدار به تمایل سوری‌ها نسبت به امنیت و ثبات سوریه اشاره کرد.

بنا بر اعلام این منبع دیپلماتیک هیئت سوری در پاریس مخالفت خود با ایجاد هرگونه نهاد موازی و پروژه‌های مربوط به تقسیم‌بندی سوریه را اعلام کرد.

این هیئت سوری همچنین بیان کرد که با هر گونه اقدامات برای کشاندن سوریه به هرج و مرج و خشونت داخلی مخالف است.

در این دیدار امکان فعالسازی دوباره توافقنامه جداسازی نیرو‌ها را بررسی و بر سر برگزاری دیدار‌های جدید در آینده توافق کردند.

این منبع دیپلماتیک افزود این دیدار صریح و مسئولانه بوده و هدف آن کاهش تنش بوده است.

پیشتر رسانه‌های عبری از دیدار قریب الوقوع اسعد الشیبانی، وزیر خارجه سوریه و ران درمر، وزیر امور راهبردی رژیم صهیونیستی خبر داده بودند.

منبع
الحدث

مطالب مرتبط

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

3 × دو =

دکمه بازگشت به بالا