سیاسی

البدیوی: دیپلماسی، تنها راه مؤثر برای حل منازعات منطقه‌ای

دبیرکل شورای همکاری، با ابراز نگرانی شدید از تشدید تنش‌ها در پی حمله مستقیم چندی پیش امریکا به تأسیسات هسته‌ای ایران، تاکید کرد دیپلماسی، مؤثرترین ابزار برای حل و فصل اختلافات و دور کردن منطقه از خطرات جنگ است.

میدل ایست نیوز: جاسم محمد البدیوی، دبیرکل شورای همکاری تاکید کرد: حوادث اخیر در منطقه از جمله حمله مستقیم امریکا به تأسیسات هسته‌ای ایران، تنش‌ها را تشدید کرده است و بر امنیت و ثبات منطقه تأثیر خواهد گذاشت.

به گزارش الوطن عربستان، البدیوی تصریح کرد: شورای همکاری بر مفاد بیانیه نشست فوق‌العاده چهل و هشتم شورای وزیران شورای همکاری در خصوص تحولات منطقه تأکید می‌کند و هر آنچه را که امنیت و ثبات منطقه را تهدید کند، به شدت محکوم می‌نماید.

البدیوی همچنین بر لزوم آتش‌بس فوری و تلاش‌های مشترک همه طرف‌ها برای آرام شدن اوضاع تاکید کرد.

وی اتخاذ خط مشی دیپلماسی را به عنوان راهی مؤثر برای حل و فصل منازعات معرفی کرد و خواستار اوج خویشتن‌داری و دور نگه داشتن منطقه و ملت های آن از خطرات جنگ شد.

گفتنی است کشورهای شورای همکاری ، متشکل از عربستان سعودی، کویت، امارات متحده عربی، قطر، بحرین و عمان که در خط مقدم هرگونه درگیری احتمالی قرار دارند، همواره بر اهمیت امنیت و ثبات منطقه تاکید دارند و بیانیه نشست فوق‌العاده آنها نشان از اجماع نظر  بر ضرورت کاهش تنش‌ها و جلوگیری از هرگونه اقدام تحریک‌آمیز است.

منبع
الوطن

مطالب مرتبط

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

شانزده + 18 =

دکمه بازگشت به بالا