سیاسی

قدردانی هیئتی از حزب دموکراتیک خلق‌ها از نقش بارزانی در پیشبرد فرآیند صلح در ترکیه

هیئتی از حزب دموکراتیک خلق‌ها با رئیس اقلیم کردستان عراق دیدار و از نقش و تلاش‌های رئیس اقلیم کردستان عراق در راستای پیشبرد فرآیند صلح در ترکیه قدردانی کرد.

میدل ایست نیوز: نچیروان بارزانی، رئیس اقلیم کردستان عراق، از هیئتی از رهبری حزب دموکراتیک خلق‌ها و شماری از سیاستمداران کُرد که امروز در مراسم رسمی خلع سلاح گروهی از حزب کارگران کردستان (پ‌.ک‌.ک) شرکت داشتند، استقبال کرد.

به گزارش شفق نیوز، بارزانی در این دیدار بر ضرورت تداوم تلاش‌ها برای موفقیت آمیز بودن فرآیند صلح در ترکیه و اقدامی که امروز برای خلع سلاح نیروهای پ.ک.ک انجام شده است، تاکید کرد.

هیئت مهمان در این دیدار از نقش و تلاش‌های رئیس اقلیم کردستان عراق در راستای پیشبرد فرآیند صلح در ترکیه قدردانی و بار دیگر بر تداوم حمایت و پشتیبانی از اقدامات آتی برای تقویت روند این عملیات تاکید کرد.

از طرفی دیگر بارزانی بر اهمیت تداوم تلاش‌ها برای پیشبرد فرآیند آشتی تاکید و گام امروز خلع سلاح نیروهای پ.ک.ک را تحسین کرد و تلاش‌های رجب طیب اردوغان، رئیس جمهور ترکیه، برای موفقیت آمیز بودن این فرآیند را ستود.

طرفین در این دیدار تاکید کردند صلح و آشتی به نفع تمامی طرف‌ها، ترکیه و سراسر منطقه است و ضرورت دارد این روند با حمایت و کمک جامع همراه باشد.

در پایان این هیئت از بارزانی و ریاست اقلیم کردستان عراق به خاطر حمایت و تسهیلات برای برگزاری مراسم امروز خلع سلاح قدردانی کرد.

منبع
شفق نیوز

مطالب مرتبط

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

20 + شش =

دکمه بازگشت به بالا