سیاسی

وزیر صهیونیست: بلندی‌های جولان بخش جدایی ناپذیر اسرائیل است

وزیر خارجه رژیم صهیونیستی با طرح این موضوع که تل آویو به دنبال عادی سازی روابط با برخی کشورهای عربی است، ادعا کرد: جولان بخش جدایی ناپذیر اسرائیل باقی خواهد ماند.

میدل ایست نیوز: گدعون ساعر، وزیر خارجه رژیم صهیونیستی بار دیگر بر موضع این رژیم مبنی بر اینکه بلندی‌های جولان اشغالی سوریه را پس نخواهد داد، تاکید کرد.

به گزارش الاخبار، گدعون ساعر، وزیر خارجه اسرائیل، بار دیگر تأکید کرد، در هرگونه توافق صلح احتمالی با سوریه، بلندی‌های اشغالی جولان سوریه، به عنوان جزئی از دولت اسرائیل باقی خواهد ماند.

ساعر گفت: اسرائیل به گسترش دامنه توافقنامه های صلح ابراهیم و دایره صلح و عادی‌سازی روابط در منطقه اهتمام دارد.

وزیر خارجه اسرائیل افزود: ما تمایل داریم کشورهای جدیدی مانند سوریه و لبنان را نیز، البته با حفظ منافع امنیتی و اساسی دولت اسرائیل به این دایره اضافه کنیم.

ساعر پیش‌تر در اوایل همین هفته در مصاحبه‌ای با شبکه اسرائیلی«آی 24 نیوز» تصریح کرده بود: موضع‌گیری اسرائیل در مورد جولان «غیرقابل مذاکره» است و اگر سوریه حاکمیت اسرائیل بر بلندی‌های جولان را به رسمیت بشناسد، این می‌تواند مبنایی برای یک توافق قابل قبول باشد.

منبع
الاخبار

مطالب مرتبط

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

5 − 5 =

دکمه بازگشت به بالا