اجتماعی

حضور 13 میلیون زائر در مسجدالنبی طی یک سال

اداره کل رسیدگی به امور حرمین در عربستان سعودی، تعداد زائران مسجدالنبی طی یک سال را اعلام کرد.

میدل ایست نیوز: اداره کل رسیدگی به امور حرمین در عربستان سعودی، تعداد زائران مسجدالنبی طی یک سال را اعلام کرد.

به گزارش روسیا الیوم، این اداره کل اعلام کرد طی یک سال، بیش از 13 میلیون زائر برای نماز خواندن وارد مسجدالنبی در شهر مدینه منوره شده‌اند.

در بیانیه این اداره کل آمده است، متولیان مسجدالنبی در چارچوب تلاش‌ها به منظور تحقق بخشیدن به هدف برنامه چشم انداز 2030 عربستان در زمینه افزایش زائران حرمین شریفین، توانستند دسترسی این تعداد زائر را به مسجدالنبی تسهیل کنند.

این اداره کل افزود برای تحلیل حضور زائران و تعیین بهترین زمان زیارت مسجدالنبی از فناوری هوش مصنوعی استفاده کرده و تابلوهای راهنمایی را به زبان‌های متعدد در مناطق مورد نیاز نصب کرده است. همچنین سالمندان و معلولان هنگام زیارت مسجدالنبی از خدمات ویژه برخوردار شدند.

منبع
روسیا الیوم

مطالب مرتبط

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

هجده − شانزده =

دکمه بازگشت به بالا