خبر اولسیاسی

عملیات گسترده انصار الله یمن علیه امریکا؛ از سرنگونی پهپاد MQ_۹ تا حمله به ناو هواپیمابر وینسون

انصار الله یمن از انجام چند عملیات از جمله حمله به یافای اشغالی، سرنگونی پهپاد MQ_۹ و هدف قرار دادن ناوهای هواپیمابر ترومن و وینسون در دریای سرخ و دریای عربی خبر داد.

میدل ایست نیوز: یحیی سریع، سخنگوی نظامی انصارالله یمن از انجام یک عملیات موشکی علیه یک هدف نظامی در اطراف فرودگاه بن گوریون در منطقه اشغالی یافا با یک موشک بالستیک از نوع ذوالفقار خبر داد.

به گزارش المسیره، سریع افزود برای دومین ماه متوالی به طور موثر و مسئولانه با تجاوز امریکا به کشورمان و مقابله با تشدید تنش ادامه می‌دهیم.

وی در ادامه خبر داد نیروهای انصارالله یمن یک عملیات نظامی دوگانه‌ای علیه دو ناو هواپیمابر امریکایی ترومن و وینسون و واحدهای جنگی تابع آن در دریای سرخ و عرب انجام دادند.

سخنگوی نظامی انصارالله یمن در ادامه اعلام کرد در حمله اول ناو وینسون به محض ورود به دریای عرب هدف قرار گرفته است.

سریع همچنین گفت پدافند‌های هوایی ما موفق شدند یک فروند پهپاد امریکایی MQ_۹ را حین انجام اعمال خصمانه در آسمان استان صنعاء سرنگون کنند.

منبع
المسیره

مطالب مرتبط

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

پنج × چهار =

دکمه بازگشت به بالا