
میدل ایست نیوز: مقداد الموسوی، سخنگوی رسمی وزارت کشور عراق روز جمعه گفت: عملیات هایی ویژه و هماهنگی مشترک و مستمری بین وزارت کشور و اقلیم کردستان عراق برای تعقیب قاچاقچیان مواد مخدر وجود دارد که آخرین آن در استان های سلیمانیه و اربیل انجام شد.
به گزارش خبرگزاری رسمی عراق (واع) وی افزود: این عملیات منجر به کشف و ضبط 240 کیلوگرم ماده مخدر از نوع شیشه و دستگیری 5 قاچاقچی شد که سه تن از آنها از اتباع خارجی بودند.
این مسئول عراقی ادامه داد: وزارت کشور عراق در سراسر مرز سوریه به سمت القائم و شمال سنجار فعالیت امنیتی مداوم و مهمی دارد. این مناطق با دیوار بتنی، سیم خاردار، دوربین های حرارتی و همچنین برجک های نظارتی کاملا ایمن هستند.
الموسوی همچنین گفت: عملیات امنیتی بزرگی برای تعقیب قاچاقچیان مواد مخدر در جنوب عراق نیز ادامه دارد و اقدام علیه این خطر در هر کجا که وجود داشته باشد، ادامه دارد.



