خبر اولسیاسی

انتقاد شدید پاپ فرانسیس از رهبران سیاسی لبنان

پاپ فرانسیس از رهبران سیاسی لبنان خواست که برای حل بحران اقتصادی و اجتماعی و سیاسی در این کشور دست به اقدام فوری بزنند.

میدل ایست نیوز: پاپ فرانسیس، رهبر کاتولیک‌های جهان، از مردم لبنان خواست که ناامید نشوند و از رهبران سیاسی این کشور خواست که برای حل بحران اقتصادی و اجتماعی و سیاسی در این کشور دست به اقدام فوری بزنند.

او روز پنج‌شنبه در مراسمی با حضور رؤسای 9 کلیسای مسیحی لبنان نسبت به وضعیت این کشور ابراز نگرانی شدید کرد و گفت که لبنان با سرعت بسیار به سمت بحرانی خطرناک می‌رود.

پاپ فرانسیس رؤسای این کلیساها را برای «تأمل و دعا برای لبنان» به واتیکان دعوت کرده است.

آنان پس از برگزاری مراسم دعا، سه جلسه پشت درهای بسته با پاپ و مقامات واتیکان برای بررسی وضعیت لبنان برگزار کردند.

پاپ پس از این دیدارها نیز در مراسم دعا حاضر شد و طی سخنانی از رهبران سیاسی لبنان و جامعه بین‌المللی خواست که مانع از فروپاشی این کشور شوند.

او با انتقاد از رهبران سیاسی لبنان گفت: «نمی‌توان لبنان را به دست کسانی سپرد که بدون هیچ وجدانی پیگیر منافع شخصی خود هستند» و افزود که بدون عدالت صلحی در کار نخواهد بود.

پاپ همچنین از «دخالت خودسرانه» در لبنان انتقاد کرد و گفت که باید به سوءاستفاده از لبنان و خاورمیانه برای منافع خارجی پایان داد.

پیش از این پاپ پس از سفر تاریخی خود به عراق، برای سفر به لبنان ابراز علاقه کرده بود. مقامات واتیکان گفته‌اند که در صورت تشکیل دولت در لبنان، احتمالا این سفر در اواخر 2021 یا اوایل 2022 انجام خواهد شد.

 

منبع
النهار

مطالب مرتبط

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

چهار + چهار =

دکمه بازگشت به بالا