سرخط خبرها

وزارت خارجه عراق: کشورهای عضو اتحادیه اروپا، بر حمایت خود از عراق تاکید کردند

وزارت امور خارجه عراق اعلام کرد که عراق حمایت بیشتر کشورهای اروپایی از عراق در همه زمینه ها را خواستار شد.

میدل ایست نیوز: وزارت امور خارجه عراق امروز چهارشنبه ضمن اعلام اینکه به صورت روزانه با هیئت های دیپلماتیک در عراق ارتباط دارد، اشاره کرد که عراق حمایت بیشتر کشورهای اروپایی در همه زمینه ها را خواستار شد.

«احمد الصحاف»، سخنگوی وزارت امور خارجه عراق در گفت وگویی با خبرگزاری رسمی عراق (واع)، گفت: «توافقی به نام شراکت و همکاری بین عراق و کشورهای عضو اتحادیه اروپا وجود دارد که از سال 2018 در حال اجراست و همه شاخص های اقتصادی، سیاسی، دیپلماتیک و توسعه ای را شامل می شود و همچنین جوانب صنعتی و کشاورزی و همه زمینه ها را دربر می گیرد.»

وی افزود که وزارت امور خارجه عراق همچنان و در سایه شراکت های راهبردی متعدد که پایبند به قانون اساسی و قوانین نافذ کشور هستند و بر منافع دولت و ملت عراق تاکید می کنند، با همه طرف ها روابط داریم.

الصحاف بیام کرد که اروپایی ها معتقدند می توان شراکت متعادلی با عراق داشت از این رو عراق با کشورهای قدرتمندی شراکت دارد و به توافق وین برای ساماندهی روابط بین کشورها پایبند است.

وی اشاره کرد که وزارت امور خارجه عراق به صورت روزانه با هیئت های دیپلماتیک ارتباط دارد و کار را برای آنها هموار می کند و معتقد است که همه شرکا و دوستان عراق، معتقدند هنوز عراق توانایی تداوم شراکت وهمکاری بر اساس منافع مشترک را دارد.

سخنگوی وزارت امور خارجه عراق به سفر رئیس دستگاه دیپلماسی عراق به کشورهای اتحادیه اروپا نیز اشاره کرد و گفت که وی در سفر به آلمان، بلژیک و فرانسه با 16 نفر از جمله 6 نفر وزرای عالی رتبه دیدار کرد.

وی گفت که «فؤاد حسین»، وزیر امور خارجه عراق با «جوزف بورل»، مسئول سیاست خارجی اتحادیه اروپا دیدار و درباره دیدگاه عراق، امکان برگزاری انتخابات پیش از موعد و همچنین مهمترین چالش های پیش روی این کشور گفت وگو کرد.

سخنگوی وزارت امور خارجه عراق تاکید کرد که حسین در دیدارهایش از شرکای عراق در اتحادیه اروپا حمایت بیشتر در همه زمینه ها را خواستار شد و نقش آلمان، بلژیک و فرانسه در مبارزه با داعش در قالب ائتلاف بین المللی ضد داعش را تحسین کرد.

وی اشاره کرد همه شرکای عراق در اتحادیه اروپا و این سه کشور بر حمایت خود از عراق و حرکت به سوی هماهنگی و ارتباط بیشتر برای ایجاد شراکت تاکید کردند.

منبع
خبرگزاری رسمی عراق

مطالب مرتبط

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دوازده + 19 =

دکمه بازگشت به بالا